Им помагаме на луѓето да си го вратат животот во своја сопственост!

Што е Mr New Life?

Play Video

CNN - Колку Од Моите Ученици Се Милионери!

ОВОЈ БИЗНИС Е ЗА ВАС ДОКОЛКУ

1

Доколку Сакате да го реализирате целиот ваш потенцијал и да бидете платени соодветно!

2

Доколку Сакате да станете експерт за ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ и да заработувате баснословно!

3

Доколку Сакате ЛИЧНО МЕНТОРСТВО од мене и мојот тим во нашата прекрасна канцеларија и училница од 200м2 со магичен поглед на Водно!

4

ОНЛАЈН МЕНТОРСТВО за оние подалеку од нас + физички во најблискиот едукациски центар до вас.

Идеална академија за вас

Во тој случај, ОВАА АКАДЕМИЈА Е ЗА ВАС. По завршувањето на оваа академија ќе излезете како нов човек, човек со разработен светски бизнис, човек кој е храбар и сигурен во себе, без никакви ограничувања на хоризонтот.

Очекувани резултати со
Mr. New Life

Вашиот нов живот - Бизнис стратегија како и до 20,000€ годишно - Дополнителен приход во 2023 (Со секојдневна посветена работа, со детално следење и користење на нашата програма)

Дигитална Писменост во новиот свет на дигитализација, ќе се стекнете со вештини кои што пазарот ги бара и скапо ги плаќа.

Возбуда од вашиот нов Живот

Зголемен углед, почит и восхит од вашата околина

Зголемена енергија, виталност и искрена радост

Нови пријатели, бизнис партнери и можности на секој чекор.

Ќе бидете неодоливи кај спротивниот пол

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Што е потребно?

Први резултати веќе со 2,3 ЧАСА работа дневно.

НЕ е потребна никаква претходна едукација.

НЕ се потребни странски јазици.

Ослободете се работејќи колку сакате и во кој било дел од денот. Од локација која ве инспирира.

Добивате менторство од нашиот тим.

Интервјуирани од сите светски медиуми

Интервјуа од Мирко Чешелкоски на Светски Телевизии

Play Video

CNN - Колку од моите ученици се милионери!

Play Video

All Jazeera - Потенцијал за месечна заработка!

Play Video

CNA Insider - Интервју

Документарец за
нашата работа

Play Video

Колку Заработија нашите членови/партнери

Пријавете се за академијата во која ги споделуваме НАЈПРОФИТАБИЛНИТЕ Онлајн Методи за Онлајн Заработка!

Научете, имплементирајте и заработувајте НАДПРОСЕЧНА Американска Плата од вашиот дом.

Менторство + ONLINE АКАДЕМИЈА

Ќе бидете спремни да:

Со овие знаења и тренинзи, вие ќе имате УЛТРА-ВИСОКИ и СТАБИЛНИ примања секој ДЕН, без разлика на светската ситуација...

Затоа што ВИЕ и вашите најблиски заслужувате мирен сон и безгрижни денови, во овие непредвидливи времиња.

За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.

Заработувај од Македонски Пазар

$1599
$ 799
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг

Заработувај од
Цел Свет

$2599
$ 999
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг
 • Курс за Ecommerce & Dropshipping
 • Курс за поврзување и заработка со било кој бренд од светот
Popular

Премиум Пакет

$4999
$ 2499
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Директно менторство со Мирко (Посебна стратегија за вас)
 • AI (алатки за вештачка интелигенција кои ќе ве направат супер конукрентни на пазарот)
 • Курс за графички дизајн
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг
 • Курс за Ecommerce & Dropshipping
 • Курс за поврзување и заработка со било кој бренд од светот

ПОПУСТОТ ВАЖИ ДО 31 ЈУлИ 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Други Курсеви и Едукатори ќе ве научат како да РАБОТИТЕ на Интернет...
Ние ќе ве научиме како да ЗАРАБОТУВАТЕ ОД СВЕТОТ!

За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.

Заработувај од Македонски Пазар

$1599
$ 799
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг

Заработувај од
Цел Свет

$2599
$ 999
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг
 • Курс за Ecommerce & Dropshipping
 • Курс за поврзување и заработка со било кој бренд од светот
Popular

Премиум Пакет

$4999
$ 2499
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Директно менторство со Мирко (Посебна стратегија за вас)
 • AI (алатки за вештачка интелигенција кои ќе ве направат супер конукрентни на пазарот)
 • Курс за графички дизајн
 • Курс за самоанализа
 • Курс за Affiliate маркетинг
 • Курс за Ecommerce & Dropshipping
 • Курс за поврзување и заработка со било кој бренд од светот