Најважниот бизнис настан на деценијата

Mr. New Life

Започни го своето ново поглавје!

Каде и Кога? Хотел Панорамика Водно, Сабота 28 Мај во 12:00

ОВој бизнис настан Е ЗА ВАС ДОКОЛКУ:

По завршувањето на овој бизнис настан, ќе излезете како нов човек, кој ќе знае како да разработи светски бизнис, човек кој е храбар и сигурен во себе, без никакви ограничувања на хоризонтот.

Резултати со Mr. New Life:

Започни го своето ново поглавје!

ШТО Е ПОТРЕБНО:

Започни го своето ново поглавје!

Зошто да го посетите овој настан и да учите од Мирко?

Започни го своето ново поглавје!

Мои Интервјуа на Светски Телевизии - Што вели светот за мене:

CNN - Колку од моите ученици се милионери!

All Jazeera - Потенцијал за месечна заработка!

CNA Insider - Интервју

Документарец за нашата работа

За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.

Хотел Панорамика Водно, Сабота 28 Мај во 12:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

Започни го своето ново поглавје!

Други Курсеви и Едукатори ќе ве научат како да работите на Интернет...
Ние ќе ве научиме како да ЗАРАБОТУВАТЕ ОД СВЕТОТ

тука е разликата...

Дали си спремен да го започнеш своето ново поглавје?