Им помагаме на луѓето да си го вратат животот во своја сопственост!

Што е Mr New Life?

Некои наши УСПЕШНИ СТУДЕНТИ

ОВОЈ БИЗНИС Е ЗА ТЕБЕ ДОКОЛКУ

1

Сакаш да ја подобриш твојата финансиска крвна слика

2

Сакаш да ја зголемиш и наплатиш твојата вредност

3

Сакаш да станеш експерт за Дигитални Вештини и да заработуваш од целиот свет

4

Сакаш менторство од луѓе кои заработуваат онлајн од целиот свет

Во тој случај ова е Идеален Бизнис за Тебе

Ќе станеш човек со разработен светски бизнис, човек кој е храбар и сигурен во себе, без никакви ограничувања на хоризонтот.

Очекувани резултати со
Mr. New Life

Ваш Онлајн Бизнис што генерира приход кој расте од месец во месец

Возбуда од вашиот нов стил на живот

Дигитална Писменост во новиот свет на дигитализација, ќе се стекнете со вештини кои што пазарот ги бара и скапо ги плаќа

Еуфорија и искрена радост

Нови пријатели, бизнис партнери и можности на секој чекор

Омилени во вашето опкружување

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Што е потребно?

2-3 ЧАСА работа на ден

Компјутер или телефон

Интернет конекција

Да донесеш одлука СЕГА

Што НЕ е потребно?

Претходно искуство

Странски јазици

Канцеларија - работите каде и кога сакате

Интервјуирани од сите светски медиуми
Play Video

Колку Заработија нашите членови/партнери

Применете и Заработувајте НАДПРОСЕЧНА Американска Плата од ВАШИОТ ДОМ

Менторство + ONLINE АКАДЕМИЈА

Ќе бидете спремни да:

Затоа што Вие и Вашите Најблиски заслужувате безгрижни денови, во овие непредвидливи времиња.

За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.

Заработувај од Македонски Пазар

1599
799
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate

Заработувај од
Цел Свет

2599
999
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate
 • Ecommerce & Dropshipping
 • Поврзување и заработка со било кој бренд од светот
Popular

Премиум Пакет

4999
2499
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Персонализирана стратегија за Вас - 1:1
 • AI (алатки за вештачка интелигенција кои ќе ве направат супер конукрентни на пазарот)
 • Графички дизајн
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate
 • Ecommerce & Dropshipping
 • Поврзување и заработка со било кој бренд од светот

ПОПУСТОТ ВАЖИ ДО 15 Октомври 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Други Курсеви и Едукатори ќе ве научат како да РАБОТИТЕ на Интернет...
Ние ќе ве научиме како да ЗАРАБОТУВАТЕ ОД СВЕТОТ!

За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.

Заработувај од Македонски Пазар

1599
799
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate

Заработувај од
Цел Свет

2599
999
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate
 • Ecommerce & Dropshipping
 • Поврзување и заработка со било кој бренд од светот
Popular

Премиум Пакет

4999
2499
 • 60 дневен предизвик со Мирко
 • Персонализирана стратегија за Вас - 1:1
 • AI (алатки за вештачка интелигенција кои ќе ве направат супер конукрентни на пазарот)
 • Графички дизајн
 • Програмирај го својот Ум
 • Mr. New Life - Affiliate
 • Ecommerce & Dropshipping
 • Поврзување и заработка со било кој бренд од светот